Kam dnes na oběd? Do Eatmeat na pršut burger!
Na jaře 2017 vzniklo v Ostravě bistro pro masožravce - Eatmeat.
„Cestovali jsme s bratrem po Americe, kde jsme objevovali různá streetfoodová bistra. Zjistili jsme, že v Ostravě nic takového není. Když jsme se vrátili domů, dali jsme hlavy dohromady, a tak vznikl Eatmeat,“ vzpomínal v rozhovoru pro Magazín PATRIOT jeden ze zakladatelů bistra Michal Španěl.
A pánové válí, neustále přicházejí s novinkami, jejich bistro je velmi oblíbené.
A co si u nich můžete dát dnes?
Třeba pršut burger, v němž najdete hovězí vyzrálé maso z Klokočova, majonézu z pečeného česneku, sušená rajčata, pršut od Bobra, parmazánový chips a polníček.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.