Kam dnes na oběd? Do Bernie's na Risotto cacio e pepe
Za ostravským špičkovým podnikem Bernie's Grill & Wine Restaurant stojí zkušený gastronom Robert Držkovič.
Bernie's patří v rámci interiéru, servisu i kvality připravovaných pokrmů k tomu nejlepšímu, co dnes Ostrava nabízí.
Tomu samozřejmě odpovídají i ceny, na které možná někdo žehrá, ale tady se opravdu vaří z kvalitních a čerstvých surovin.
Ostatně, polední menu odpovídá opravdové Itálii a jeho cena je přiměřená.
Dnes si kuchaři z Bernie's připravili polévku Minestrone a jako druhý chod Risotto cacio e pepe.
Víte, jak recept na Risotto cacio e pepe vznikl?
Jeho autorem je italský šéfkuchař Massimo Bottura, který vede restauraci Osteria Francescana.
V roce 2012 zničilo zemětřesení v Itálii 400 tisíc bochníků parmazánu. Bottura však výrobce sýra zachránil před krachem.
Vytvořil risotto cacio e pepe, ve kterém zužitkoval sýr rozbitý na kousky, a recept rozšířil do světa.
Tak se na něj do Bernie's dneska stavte.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.